Dorps wonen in de stad

Het appartementengebouw staat in het vernieuwde Boswinkel Oost. Een gevarieerde, gezellige woonwijk die is ontstaan door nieuwbouw te creƫren op de plek van oude huurappartementen. De appartementen staan aan de rand van de wijk, pal tegenover het fraaie park. Boswinkel Oost heeft een dorpse sfeer en een leuke mix van bewoners; van jong tot oud. Een ideale omgeving voor stadsmensen die uit de hectiek willen ontsnappen, maar ook voor dorpsmensen die graag de levendigheid van de stad opzoeken.

Groene omgeving

Wonen in Boswinkel is groen wonen. De wijk heeft veel bestaand groen, waardoor het een heerlijke omgeving is om een wandelingetje te maken. In het park pal naast de appartementen kunt u heerlijk wandelen, vissen, spelen met de (klein)kinderen of gewoon even lekker ontspannen.

Veel voorzieningen

Boswinkel Oost is een wijk met een ruim aanbod aan voorzieningen. Zo is er een supermarkt en staan er twee basisscholen. Uitvalswegen als de A35 en Zuiderval zijn om de hoek. Binnen tien minuten staat u met de fiets in het hart van de stad. Even naar de Oude Markt om gezellig wat te drinken. Of lekker shoppen in het winkelcentrum met zowel de grote ketens als sfeervolle, kleine boetiekjes. Het kan in Enschede!

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92
7461 JE Rijssen
Tel. 0548-535445
rijssen@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Thoma Post Makelaars Enschede
Koningsplein 11
7512 KZ Enschede
Tel. 053-4340038
enschede@thomapost.nl
thomapost.nl

ten Hag Makelaarsgroep
Boulevard 1945 20
7511 AE Enschede
Tel. 053-8506070
enschede@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Snelder Zijlstra Nieuwbouwmakelaars
Hoedemakerplein 1
7511 JR Enschede
Tel. 053-4852222
enschede@snelderzijlstra.nl
snelderzijlstra.nl