Wilt u wonen in Boswinkel? Zo werkt het!

U heeft interesse in een appartement in Boswinkel Oost in Enschede. Benieuwd hoe de aankoop van een appartement nou exact werkt en wat u de komende tijd te wachten staat? Wij hebben een duidelijk stappenplan voor u waarmee alles inzichtelijk wordt.

Download hier het stappenplan in pdf

Tot donderdag 18 januari 17:30 uur voorkeur bouwnummer (fase afgerond)

De verkoop van Appartementen Boswinkel is nog niet gestart, maar u kunt al wel vast het bouwnummer van uw voorkeur aangeven via de website. Op de website staat uitgebreide informatie over de appartementen in Boswinkel. Houd de website in de gaten, want de informatie wordt voortdurend uitgebreid. Zo volgt binnenkort bijvoorbeeld meer informatie over de keukens en de badkamers.

Donderdag 18 januari: start verkoop (fase afgerond)

De verkoop gaat van start! En dat gebeurt volledig digitaal. Op de website vindt u per appartement de verkoopstukken. U maakt de keuze wat het beste bij u past. Al onze opties zijn tot stand gekomen op basis van de ruime ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan en de inzichten die we continu opdoen uit enquêtes onder (potentiële) woningkopers. Bovendien zijn alle opties technisch getoetst. Voor Appartementen Boswinkel is een uitgebreide selectie gemaakt van opties die uitstekend passen bij de appartementen in het plan. Doordat wij werken met deze vooraf bedachte opties, zijn wij in staat het appartement met de hoogste kwaliteit op te leveren en kunnen we voldoen aan hoge verwachtingen.

Alle stukken m.b.t. Appartementen Boswinkel kunt u downloaden via de interactieve situatiekaart. Wanneer u op één van de kavels klikt, verschijnt de verkoopprijs en kavelspecifieke informatie die bij de betreffende kavel hoort. U heeft twee weken de tijd om u digitaal in te schrijven via de website.

LET OP: houd de volgende gegevens bij de hand bij je inschrijving:

Donderdag 18 januari van 17:30 t/m 19:00 uur start verkoop
Wijkcentrum ’t Ni-je Terphoes aan de Noordhollandstraat 4 in Enschede
(fase afgerond)

Heeft u vragen of wilt u de verkoopinformatie inzien, dan bent u uiteraard tussen 17:30 en 19:00 uur van harte welkom in Wijkcentrum ’t Ni-je Terphoes aan de Noordhollandstraat 4 in Enschede. Na afloop kunt u zich alsnog via de website inschrijven voor uw favoriete appartement.
De inschrijving sluit donderdag 1 februari om 17:00 uur.

Heeft u hulp nodig bij uw inschrijving? Vanaf 19 januari kunt u zich melden bij één van de makelaars. Zij assisteren u graag bij uw inschrijving!

Thoma Post Makelaars | Koningsplein 11, Enschede | 053 – 4340038
ten Hag Makelaarsgroep | Boulevard 1945 20, Enschede | 053 – 8506070
Snelder Zijlstra Nieuwbouwmakelaars| Hoedemakerplein 1, Enschede | 053 – 4852222

Donderdag 1 februari 17:00 uur: definitieve sluiting digitale inschrijving

Voor de appartementen kunt u zich inschrijven tot donderdag 1 februari 17.00 uur. De appartementen worden toegewezen op basis van de ideale match tussen kavel en koper.

Of u wel of niet een appartement toegewezen krijgt in Boswinkel; dat hoort u in de week van 5 tot 9 februari (week 6). Als u een appartement toegewezen krijgt, wordt u gebeld door een van de makelaars. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u ook meer informatie over het verdere proces en bij welke makelaar u een gesprek in mag plannen. Voor Appartementen Boswinkel zijn Thoma Post Makelaars, ten Hag Makelaarsgroep en Snelder Zijlstra Nieuwbouwmakelaars de projectmakelaars. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op de kavel. Deze optie geldt twee weken. Hierna wordt de koop-/aannemingsovereenkomst opgemaakt en door beide partijen getekend.

Degenen die geen appartement toegewezen krijgen, worden ook gebeld. U blijft – als u dat wilt – wel in ons bestand staan en kunt later wellicht wel een appartement toegewezen krijgen. Komt er namelijk een appartement vrij, dan zoeken we opnieuw de ideale koper voor de vrijgekomen kavel.

Start bouw

In februari gaan we starten met de bouw van het appartementencomplex. Eind december 2018 / begin januari 2019 verwachten wij klaar te zijn met de bouw. U kunt het jaar 2019 beginnen in uw nieuwe appartement.

Inschrijven voor een appartement in Boswinkel

De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. U kunt zich nog wel inschrijven voor een appartement in Boswinkel, maar u wordt dan als reservekandidaat geregistreerd. Mocht er een appartement van uw keuze vrij komen en zijn er geen kandidaten beschikbaar die zich binnen de inschrijftermijn hebben gemeld, dan nemen we contact met u op.

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92
7461 JE Rijssen
Tel. 0548-535445
rijssen@nijhuis.nl
www.nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Thoma Post Makelaars Enschede
Koningsplein 11
7512 KZ Enschede
Tel. 053-4340038
enschede@thomapost.nl
thomapost.nl

ten Hag Makelaarsgroep
Boulevard 1945 20
7511 AE Enschede
Tel. 053-8506070
enschede@tenhag.nl
www.tenhag.nl

Snelder Zijlstra Nieuwbouwmakelaars
Hoedemakerplein 1
7511 JR Enschede
Tel. 053-4852222
enschede@snelderzijlstra.nl
snelderzijlstra.nl